KasvuKuutiot Oy

Metsäsi kasvun asialla!

  • Perustettu: 2022
  • Kotipaikka: Asikkala
  • Toimialue: Koko Suomi
  • Erikoisuutemme: Metsien kokonaisvaltainen käyttö. Otamme huomioon myös muut kuin puuntuotannolliset ansaintamahdollisuudet.

Kasvukuutiot Oy on uuden aikakauden metsäpalveluyritys. Yrityksemme sisältää rautaista osaamista metsäalalta sekä pitkää kokemusta yrittäjän taipaleelta. Me olemme havahtuneet siihen, että paikalleen seisahtunut metsäala kaipaa uudistusta. 

Usein ajattelee, että metsänomistajat elävät hyvin läheisessä suhteessa metsiinsä. Ei tarvitse mennä kovinkaan kauaksi menneisyyteen, kun näin olikin. Nyt tilanne on toinen. Yhä useampi metsänomistaja asuu etäällä metsistään. Tämä johtuu siitä, että yhä useampi kaupunkiin muuttanut on tullut metsänomistajaksi yllättäen esimerkiksi perinnön kautta. Ei ole siis ihme, jos arvokas perintö on tuonut mukanaan myös huolia. 

Toinen asia, johon olemme havahtuneet on se, että Suomessa ja maailmalla metsiä käytetään hyvin yksipuolisesti. Nykyään lähes ainut keino, jolla metsänomistaja voi hyötyä metsistään on myydä sieltä puuta. Todellisuus on kuitenkin se, että metsä sisältää valtavasti potentiaalia, josta metsänomistaja voi hyötyä. Metsät pullistelevat luonnontuotteita, kuten mahlaa, kuusenkerkkiä ja pakuria. Lisäksi metsässä voi toteuttaa monenlaisia harrastuksia, kuten metsästystä, maastopyöräilyä tai polttopuun hankintaa. Miksi nämä mahdollisuudet unohdetaan? Miksi metsänomistaja ei antaisi huonosti tuottavaa koivikkoa mahlayrittäjän hoiviin saaden siitä lisätuloa tai miksei metsänomistaja vuokraisi läheiselle matkailuyrittäjälle oikeutta tehdä maastopyöräreittiä metsiensä halki? 

Näihin kahteen perustavanlaatuiseen asiaan, me KasvuKuutioilla olemme havahtuneet. Me tuomme metsäalalle uuden tavan toimia. Haluamme olla metsänomistajan tukena koko matkan ajan. Metsä on suuri pääoma ja se vaatii hoitamista. Lisäksi nykyään metsä on yhä useammalle vieras aihealue, vaikka olisikin metsänomistaja. Haasteita tulee varmasti eteen. Monia asioita pitää selvittää ja päätöksen tekoihin tarvitaan kovaa osaamista. Näin ollen onkin mahdollista, että joku kokee helpommaksi jättää metsänsä hoitamatta. Tämä ratkaisu ei ole kenellekään hyödyksi. Metsä on liian arvokasta jättää hoitamatta. Kun puun myynnin lisäksi otetaan huomioon edellä mainitut muutkin ei-puuntuotannolliset potentiaalit, on metsänomistajalla käsissä valtava omaisuus!

Näin ollen me haluamme luoda verkoston, jossa jokainen voi iloita metsäomaisuudestaan sekä nauttia sen tuomista hyödyistä. Me tarjoamme mahdollisuuden luontosuhteen kaupallistamiseen sekä luontosuhteen todeksi elämiseen jokaisen kohdalla. Me KasvuKuutioilla olemmekin erikoistuneet metsien kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen. Olemme palveluntarjoaja, joka tarjoaa metsänomistajille neuvoja ja opastusta kyseisten mahdollisuuksien hyödyntämiseen puun myynnin rinnalla sekä ennen kaikkea ainoa palveluntarjoaja, joka tarjoaa kyseisille tuotteille ilmaisen myyntialustan - Luontotori.fi. Kaikilla meillä on luontosuhde, jollain se on syvempi kuin toisella, mutta kaikilta se löytyy. Tule siis jo tänään kansamme elämään sitä todeksi!

Kenenkään ei tarvitse olla metsiensä kanssa yksin! Me KasvuKuutioilla autamme metsänomistajia sekä tuomme metsänomistajille aivan uusia mahdollisuuksia metsiinsä liittyen!

Näiden ajatusten ja mietteiden innoittamana KasvuKuutiot Oy sai alkunsa. Nimi juontaa juurensa metsissä kasvavista puukuutioista sekä kuudesta omistajastaan.

Toimintamme arvot:

Läpinäkyvyys:

Toimintamme perustuu asiakassuhteiden avoimuuteen sekä toimintamme selkeään raportointiin

Vastuullisuus:

Haluamme kantaa vastuun omasta toiminnastamme, ympäristöstä sekä asiakkaan arvokkaan omaisuuden hoidosta. Tämän vuoksi toimintamme perustuukin järkiperusteiseen metsätalouteen.

Kunnioitus:

Kohtelemme ihmisiä arvokkaasti sekä kunnioitamme heitä ja heidän tavoitteitaan.

Ota yhteyttä

Soita meille
+358442772592

Sähköposti
asiakaspalvelu@kasvukuutiot.fi