Metsäsuunnittelu lyhyesti


Metsäsuunnitelma on käsikirja metsäomaisuutesi käyttöön ja hoitoon liittyen. Me teemme muista palveluntuottajista erottuen suunnitelmia, jotka ottavat metsät kokonaisvaltaisesti huomioon. Metsässä on myös muitakin potentiaalisia ansaintamahdollisuuksia kuin puun myynti. Me teemme sinulle suunnitelman, jossa myös nämä muut ansaintamahdollisuudet tulevat osaksi kokonaisuutta. Mikä parasta, pystyt myymään muita tuotteita / käyttöoikeuksia meidän ylläpitämän kaikille avoimen alustan Luontotori.fi kautta!

Tilaa suunnitelmasi jo tänään ja hyödynnä metsäsi täysimääräisesti. Kaikkien tekemiemme suunnitelmien pohjana on metsänomistajan omat tavoitteet.

Metsäsuunnitelma

Kokonaisvaltaista suunnittelua

Me teemme suunnitelman, joka huomioi metsän kokonaisuudessaan kaikkine sen tarjoamine mahdollisuuksineen. Emme keskity vain puuhun ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Metsissä on paljon muutakin, jolla metsänomistaja voi hyötyä ja me otamme ne osaksi metsäsuunnitelmaa!

Ei kangistu kaavoihin

Teemme suunnitelman, jossa noudatamme järkiperäistä metsätaloutta. Emme kangistu kaavoihin, vaan teemme metsäsi jokaiselle kuviolle, juuri sille sopivan ja järkevimmän käsittelyvaihtoehdon.

Vastaa tavoitteitasi

Kaikki tekemämme suunnitelmat pohjautuvat metsänomistajan omiin tavoitteisiin. Eli metsänomistaja määrää tavoitteet, joiden mukaan me teemme mahdollisimman hyvin tavoitteet täyttävän suunnitelman. 


Metsäsuunnitelma on metsänomistajan oma käsikirja metsiinsä liittyen. Metsäsuunnitelma kokoaa metsätilan puustotiedot sekä tulevat hakkuut ja metsänhoitotoimenpiteet samaan kokonaisuuteen. Metsäsuunnitelman avulla metsätilan hallinta on vaivatonta. Metsäsuunnitelma luo pohjan kestävälle ja kannattavalle metsänhoidolle.

Meidän erikoisuutemme on se, että me otamme huomioon metsät kokonaisvaltaisesti. Metsät sisältävät valtavasti muutakin kuin pelkästään puunmyynnin, joilla metsänomistaja voi saada uusia ansaintamahdollisuuksia ja lisätuloa. Metsät ovat pullollaan luonnontuotteita kuten esimerkiksi mahlaa, kuusenkerkkää ja pihkaa. Lisäksi metsästä voi myydä monia erilaisia käyttöoikeuksia, kuten esimerkiksi metsästysoikeuksia, polttopuunhankintaoikeuksia sekä monia muita oikeuksia, joiden keksimisessä vain mielikuvitus on rajana. Me huomioimme metsäsuunnitelmissamme kaikki nämä tällaiset ansaintamahdollisuudet.

Meidän avustuksella metsänomistaja saa metsistään kaiken hyödyn irti. Kaikissa suunnitelman vaiheissa huomioidaan metsänomistajan omat tavoitteet. Toisin sanoen metsänomistajan tavoitteet ovat suunnitelman perusta, jonka päälle rakennetaan metsät kokonaisvaltaisesti huomioiva toimintaohje.

Meidän suunnitelman avulla, metsäsi puhuvat parhaiten luontosuhdettasi ja saat maksimaalisen vastineen tavoitteillesi!


Mitä metsänomistaja saa ostettuaan suunnitelman:

 • Käsikirjan metsäomaisuutensa hoitoon, jossa huomioidaan metsä kokonaisvaltaisesti
 • Arvion metsänhoidon kustannuksista
 • Arvion tulevista hakkuista
 • Tietopaketin omista metsävaroistaan (sisältää tietoja luontoarvoista)
 • Ammattilaisen tekemät käsittelyohjeet jokaiselle kuviolle
 • Kaikki toiminta perustuu metsänomistajan omiin tavoitteisiin.


Kaikilla suunnitelman ostaneilla on optiona mahdollisuus edulliseen metsäkoutsipalveluun!


Hinnoittelu:

Hinnoittelumme koostuu perusmaksusta sekä mahdollisista hehtaariperusteisista maksuista. Hehtaariperusteiset maksut koskevat suuria tiloja. Maastokäynnit veloitetaan erikseen. 

Perusmaksu 190 € sisältää 30 hehtaaria suunnittelua kaukokartoitusaineistoon perustuen. 30 hehtaarin ylittävistä hehtaareista peritään 10 €/ha.

Mikäli on tarve toteuttaa maastossa tarkistusmittauksia, lisätään hintaan 8,5 €/ha mittauslisä.

Alla hintaesimerkki 40 hehtaarin tilan suunnitelman hinnoittelusta. Kohteella suoritetaan maastomittaus:

 • Perusmaksu: 1 kpl * 190 € = 190€
 • 30 ha ylittävät hehtaarit (10ha) : 10 ha * 10 € = 100 €
 • Maastomittauslisä (40 ha):  40 ha * 8,5 € = 340 €
 • Välisumma: 630 €
 • ALV 24 %: 151,2 €
 • Yhteensä: 781,2 €


Tilaa suunnitelmasi jo tänään soittamalla alla olevaan numeroon tai täyttämällä yhteydenottolomake.


Ota yhteyttä

Soita meille
+358442772592

Sähköposti
asiakaspalvelu@kasvukuutiot.fi