Kehdosta puiden viileään varjoon

Kasvukuutioiden tarina

Kaikki alkoi siitä, 

kun istuin luentosalissa ja tajusin, että me kaikki elämme metsässä. Metsät peittävät suuren osan maamme pinta-alasta. Haavat havisevat, koivut kasvavat ja kuuset seisovat jylhinä joka puolellamme. Lapset kävelevät kouluun niiden varjossa, rautatiet ja moottoritiet mutkittelevat niiden keskellä. Monien ihmisten elinkeino riippuu metsästä, ja vielä useampi suuntaa sinne vapaa-ajallaan rentoutumaan ja rauhoittumaan.


Metsä on arvokas paikka. Se tuottaa hyvinvointia, happea ja elämää, mutta se on myös vastuullisen talouden malliesimerkki. Jos omistat metsää, omistat palan ikiaikaisia juuria. Samalla sinulla on valtavaa taloudellista potentiaalia.

Kaikkea tätä me näemme joka päivä ympärillämme, mutta harvoin ajattelemme, että metsä on elämisen ehto.

Olen itse viettänyt metsässä paljon aikaa. Se on ollut tärkeä paikka jo pienestä lapsesta saakka. Lapsuuskotini takana oli kaistale metsää, jossa käytiin marjassa, tehtiin majoja, leikittiin ja sodittiin. Se oli silloin kokonainen maailma.

Metsässä on parasta sen kokonaisuus. Siellä mieli lepää ja pystyy rentoutumaan. Metsässä on raitista ilmaa, vihreyttä ja vehreyttä, kauniita maisemia, linnun laulua ja puron solinaa. Sen lisäksi metsä voi olla opiskeluiden pääaine, harrastus tai elinkeino.

Minulla on ollut pitkään unelma, että voisin perustaa oman yrityksen. Opiskellessani metsätieteitä syntyi ajatus, joka on nyt totta. Useilla luennoilla mietin metsiä ja metsäalaa. Miten valtavia mahdollisuuksia ne kätkevätkään sisälleen!

Vaikuttaa kuitenkin, että ala on monessa suhteessa jumiutunut paikoilleen. Tämä pitää muuttaa. Ala kaipaa uudistusta, ja siksi Kasvukuutiot ovat nyt olemassa. Olemme moderni ja nuorekas palveluntarjoaja, ja näemme jokaisessa puussa potentiaalin ja inspiraation lähteen.

Metsät seuraavat meidän elämäämme joka päivä. Vastasyntynyt vauva lasketaan koivusta tehtyyn kehtoon, kuuset varjostavat lasten koulutietä ja rantasaunat järvien rannoilla lämpenevät lähimetsästä saaduilla polttopuilla.

Ja sinne meidän viimeinenkin matkamme päättyy, lepäämään puiden viileään varjoon.

Tällä matkalla Kasvukuutiot ovat mukana. Me olemme metsäalan kokonaisvaltainen palveluntarjoaja, ja huolehdimme modernilla otteella kaikesta, mikä liittyy metsään ja puihin.

Ollaan yhteyksissä! Ystävällisin terveisin,

-Samuli


Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.