Luontotori.fi

Uusi innovaatio, joka mullistaa metsäalan

Luontotori on ainutlaatuinen ja täysin uusi palvelu, jossa metsänomistaja voi myydä metsänsä ei-puuntuotannollisia tuotteita ja käyttöoikeuksia. Luontotorin avulla metsänomistaja saa metsästään uusia ansaintamahdollisuuksia sekä lisätuloa. Luontotorin käyttö on ilmaista, ja se tulee mullistamaan suomalaisen metsäalan. Nähdään luontotorilla!

Palvelun käyttö on ilmaista. 

Luontotori.fi -palvelun käyttö ei maksa mitään. Vain toteutuneista kaupoista pidätetään välityspalkkio. 

Hanki vaivatonta lisätuloa. 

Luontotori.fi -palvelussa voit myydä erilaisia tuotteita ja käyttöoikeuksia metsääsi liittyen. Tämä mahdollistaa säännöllisen uudenlaisen tulonlähteen puunmyynnin rinnalla.

Uusia mahdollisuuksia ansioille.

Luontotori.fi -palvelussa voit kaupallistaa sen, mitä et aikaisemmin ole voinut tehdä: luonnontuotteita (mahla, kuusenkerkät, yms), käyttöoikeuksia (esim. metsästyspaikkoja, venepaikkoja), joulukuusia, polttopuuta ja paljon muuta. Vain mielikuvituksesi on rajana! 

Luontotori.fi

Nykyisin metsänomistajan tulonlähteet metsistään kulminoituu lähes pelkästään puun myyntiin. Metsä on kuitenkin täynnä erilaisia mahdollisuuksia, joita hyödyntämällä metsänomistaja pystyy saamaan itselleen aivan uusia ansaintamahdollisuuksia sekä säännöllisempää tuloa metsistään. Alla on esitetty joitakin esimerkkejä mahdollisista ja monipuolisista tulonlähteistä:

 • Erilaisten luonnontuotteiden käyttöoikeuksien vuokraus: mm. mahla, kuusenkerkät, pihka, käävät, pahkat, yms.
 • Erilaiset muiden käyttöoikeuksien vuokraus: mm. metsästyspaikat, rakenteiden teko-oikeudet (esim. nuotiopaikka, portaat), polttopuun hankintaoikeudet, mainospaikat teiden varsilta, venepaikat (rantaan rajoittuvat metsät), joulukuusien hankintaoikeudet, yms.

Kuten huomaat, metsät ovat hyvin monien mahdollisuuksien paikkoja. Luontotori.fi on tehty juuri yllä lueteltujen ei-puuntuotannollisten tuotteiden käyttöoikeuksien myyntipaikaksi. Luontotori.fi on ainutlaatuinen palvelu Suomessa, jonka tarkoitus on kaupallistaa jokaisen oma metsäsuhde. Luontotori.fi palvelun tarkoitus on se, että metsänomistaja voi laittaa alustalle myyntiin erilaisia ei puuntuotannollisia käyttöoikeuksia. Kuka tahansa voi tulla alustalle ja etsiä erilaisten hakutoimintojen avulla itseään kiinnostavia käyttöoikeuksia ja tarjota niitä suoraan palvelusta. Näin metsänomistaja pystyy saamaan itselleen uusia ansaintamahdollisuuksia sekä säännöllisempää tuloa varsin vaivattomasti. Samalla luontotori.fi palvelu tuo suomalaisen metsän ja luonnon kaikkine hienouksineen lähemmäksi jokaista kansalaista.

Luontotori.fi palvelun toimintaperiaate tiivistetysti:

Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja se ei sido mihinkään. Luontotori.fi palvelun käyttö on hyvin yksinkertaista. Alustan toimintaperiaate on seuraava:

 1. Metsänomistaja rekisteröityy alustalle.
 2. Metsänomistaja tekee myynti-ilmoituksen (tai useamman).
 3. Tuotteet tulevat alustalle myyntiin hyväksynnän jälkeen.
 4. Kuka tahansa voi hakutoimintojen avulla etsiä alustalta myynnissä olevia käyttöoikeuksia.
 5. Kuka tahansa voi tarjota myynnissä olevaa käyttöoikeutta.
 6. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen metsänomistajan ja käyttöoikeuden ostavan tahon välillä tehdään kirjallinen sopimus (palveluntarjoajalta saatavilla valmiit sopimuspohjat).
 7. Sopimuksen teon jälkeen, metsänomistaja voi nauttia lisätuloista sekä käyttöoikeuden ostaja voi elää luontosuhdettaan todeksi!

Luontotori.fi palvelun pelisäännöt tiivistetysti:

 • Kauppaa käydään palveluntarjoajan välittäjien avulla (vrt. asuntokauppa)
 • Myynti, tarjoaminen ja tarjousneuvottelut tapahtuvat anonyymisti välittäjän välityksellä
 • Kaupanosapuolet selviävät vasta sopimuksenteon yhteydessä
 • Luontotori.fi käyttäjä sitoutuu palvelun käyttöehtoihin

Luontotori.fi hinnoittelu:

Luontotori.fi palvelun käyttö on maksutonta. Toteutuneista kaupoista veloitetaan välityspalkkio kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Voit katsoa ajantasaisen hinnaston täältä tai Luontotori.fi sivustolta.

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.